Project Brandweer Amsterdam

In samenwerking met de Brandweer Amsterdam hebben wij bij mogen bijdragen aan een mooie geavanceerde werkplaats, welke wij hebben uitgerust met essentiële voorzieningen, zoals een oliesysteem, een koelvloeistofsysteem en ruitensproeivloeistofsysteem.

Daarnaast hebben wij ook voor het smeervet een leidingsysteem mogen maken. Deze systemen zijn voorzien van tank- en vatopstellingen compleet met de pompen. Voor de montage van de haspels is gekozen voor een haspelbok met opvangbak.

Dit project illustreert onze toewijding aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van de brandweer. Met een focus op kwaliteit en functionaliteit dragen we bij aan de operationele efficiëntie van de Brandweer Amsterdam, met het oog op een veiligere en effectievere uitvoering van hun belangrijke taken zodat de brandweerwagens zo snel mogelijk weer de weg op kunnen.

red-triangle
Vraag meer informatie

Advies nodig?
033-4612885

Al onze installaties worden met de grootste zorg gebouwd en volgens de KIWA richtlijnen(BRL 903-08). Ook kunnen wij KIWA gecertificeerde installatie verzorgen. Dus als u uw werkplaats echt belangrijk vindt en u wilt uw werkplaats met zorg laten inrichten, neem dan gerust contact met ons op.

Brandweer-haspels-installatie