Uitlaatgasafzuiging

Uitlaatgas

Uitlaatgassen ontstaan in verbrandingsmotoren en worden via de uitlaat van bijvoorbeeld een voertuig uitgestoten. Uitlaatgassen zijn een vorm van voertuigemissie. Deze gassen zijn de belangrijkste bronnen van luchtverontreiniging. In de uitlaatgassen zitten onder meer zwaveldioxide (SO²) en stikstofoxiden (NO×), die beide bijdragen aan verzuring, maar ook het broeikasgas koolstofdioxide (CO²). Uitlaatgasafzuiging is dan ook geen overbodige luxe, maar eerder noodzaak.

Schouls-installatie-afzuiging
red-triangle

Ook voor de gezondheid van u en uw personeel is het belangrijk dat met de juiste uitlaatgasafzuiging deze gassen goed worden afgevoerd, want in uitlaatgassen zitten ook schadelijke stoffen als roet- en fijnstofdeeltjes die schadelijk zijn voor de mens. Een beter milieu en gezondere medewerkers, dat is wel een advies waard, toch?

red-triangle
Vraag meer informatie

Advies nodig?
033-4612885

Al onze installaties worden met de grootste zorg gebouwd en volgens de KIWA richtlijnen(BRL 903-08). Ook kunnen wij KIWA gecertificeerde installatie verzorgen. Dus als u uw werkplaats echt belangrijk vindt en u wilt uw werkplaats met zorg laten inrichten, neem dan gerust contact met ons op.

uitlaatgasafzuiging-haspel