MBS Installatietechniek

Over ons

MBS Installatietechniek B.V. is een familiebedrijf dat in 2019 is ontstaan uit Montagebedrijf Schreurs Installatietechniek.
Met het Montagebedrijf waren wij actief op verschillende disciplines van de installatietechniek. Wij zijn van mening dat dit niet de uitstraling gaf die wij graag voor ogen hadden. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met MBS Installatietechniek B.V. ons helemaal te gaan richten op Automotive-, Perslucht- en Industriesector.

red-triangle
Ons verhaal

Installaties en advies

Schouls-leiding-installatie
MBS-installtech

Wij zijn een no-nonsens bedrijf die luistert naar de wensen van de klant en vanuit onze jarenlange ervaring, de klanten adviseert wat de mogelijkheden zijn. Op deze manier komen wij samen met de klanten tot de juiste keuze, om de meest efficiënte oplossing te creëren.
Heeft u plannen om uw werkplaats opnieuw in te richten, uit te breiden of overweegt u nieuwbouw, dan zijn wij uw juiste partner. Of nu gaat om de gehele werkplaatsinrichting, persluchtinstallatie of uitlaatgasafzuiging, wij voorzien u graag in een advies op maat.
Wij begeleiden het gehele proces vanaf de plannen tot aan een compleet werkende installatie of functionerende werkplaats.

MBS Installatietechniek B.V. is een installatiebedrijf dat staat voor vakmanschap, goede service en betrouwbaarheid.