Werkplaatsinrichtingen


Werkplaats

Het belangrijkste deel van de service in een garagebedrijf vindt plaats in de werkplaats. Wanneer er ook maar iets niet klopt aan de werkplaatsinrichting functioneert het bedrijf niet goed, wat zijn weerslag heeft op de dienstverlening. Het is dan ook essentieel dat uw werkplaats perfect voor uw dienstverlening op maat wordt ingericht, zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

red-triangle

Door de ruimtes zo effectief mogelijk in te richten, geeft u zichzelf niet alleen overzicht in wat u aan het doen bent, maar bespaart u ook nog eens flink op de kosten. Ons advies over de inrichting van uw werkplaats is dan ook vooral gericht op het behalen van voordeel voor u in alle facetten. Dit kunnen wij zo stellen, omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van werkplaatsinrichting.

werkplaatsinrichting
Autoservice-De-Groen
red-triangle

Of het nu gaat om olie-installaties, persluchtinstallaties, koelvloeistofinstallaties of afzuiginstallaties, Wij helpen u. En niet alleen met advies, wij leveren ook de benodigde materialen en installaties: stalen of kunststoftank(s), vatopstellingen, haspels, pompen of hefbruggen, Kortom alles wat u nodig heeft om een werkplaats in te richten, daar kunnen wij in voorzien.

red-triangle
Vraag meer informatie

Advies nodig?
033-4612885

Al onze installaties worden met de grootste zorg gebouwd en volgens de KIWA richtlijnen(BRL 903-08). Ook kunnen wij KIWA gecertificeerde installatie verzorgen. Dus als u uw werkplaats echt belangrijk vindt en u wilt uw werkplaats met zorg laten inrichten, neem dan gerust contact met ons op.

Schouls-installatie-afzuiging