Project Schouls

In samenwerking met aannemingsbedrijf Schouls hebben wij met trots een hoogwaardige perslucht- en afzuiginstallatie gerealiseerd. Deze installaties, op maat ontworpen en met oog voor detail geïmplementeerd, draagt bij aan de efficiëntie en prestaties van het bedrijf. Met onze expertise hebben we gezorgd voor een betrouwbare en krachtige persluchtvoorziening die voldoet aan de specifieke behoeften van aannemingsbedrijf Schouls.

Voor de afzuiging hebben wij een afzuigarm gemonteerd ten behoeve van de lasdampafzuiging. Ook is er in de werkplaats een uitlaatgashaspel gemonteerd. Dit project weerspiegelt onze kwaliteit en innovatie, en we kijken ernaar uit om de voordelen van deze perslucht- en afzuiginstallatie te zien bijdragen aan het succes van het gehele bedrijfsproces.

Daarnaast hebben wij, in samenwerking met Evers Equipment, de werkplaats mogen voorzien van een 4 koloms hefbrug, een 2 koloms hefbrug en de bandenapparatuur.

red-triangle
Vraag meer informatie

Advies nodig?
033-4612885

Al onze installaties worden met de grootste zorg gebouwd en volgens de KIWA richtlijnen(BRL 903-08). Ook kunnen wij KIWA gecertificeerde installatie verzorgen. Dus als u uw werkplaats echt belangrijk vindt en u wilt uw werkplaats met zorg laten inrichten, neem dan gerust contact met ons op.

Schouls-installatie-werkbank